Home  Contact & Tips  Ander Werk  Uitgaves  Over Mij
 Christopher Plum is geen held. Hij is niet moedig en sterk en kan eigenlijk niets bijzonders. Maar daar zal snel verandering in komen…
 Wanneer het in Schemerpoort plotseling een uur eerder donker wordt dan normaal, begrijpen Christopher en Elizabeth dat er iets magisch aan de hand moet zijn. Al snel komen ze erachter dat er in Turkije een magisch oog is gestolen dat de dag langzaam opslokt. Ze zullen het oog moeten terughalen. Maar nog voordat de missie goed en wel gestart is, gaat er iets gruwelijk mis. De twee ridders moeten alles op alles zetten om zichzelf in veiligheid te brengen, zodat ze de duisternis kunnen verdrijven.
 Een eeuwenoude voorspelling is het begin van een spannende race tegen de klok. De ingrediënten van dit avontuur: drie Ridders twee magische stenen en een wereldberoemde staf
Christopher Plum en het Zwaard der Wanhoop (1)
Christophers leven staat op zijn kop als hij een magisch zwaard vindt in een geheime tunnel onder zijn huis. Een vreemde stem draagt hem op het zwaard in veiligheid te brengen. Maar dat is niet gemakkelijk als blijkt dat er twee schurken achteraan zitten die de macht over de wereld willen. Christopher krijgt magische hulp van bijzondere vrienden. Maar komt die hulp nog op tijd?
DE CHRISTOPHER PLUM SERIE Christopher Plum en het Oog der Verschrikkingen (2)
Christopher Plum en de Woeste Waterstaf (3)
Klik op de kaft om een stukje te lezen!
En ook nog: drie bijzondere vrienden een handjevol boosaardige monsters en veel moed, slimmigheid en samenwerking Zijn de Ridders van de Ronde Tafel klaar voor deze uitdaging?
Mens en aarde zullen verwoest worden...
© Tamara Geraeds